Algemene informatie

11 februari, 08.02 uur

Winst voor VV Hoonhorst in Giethoorn

HOONHORST - In de zondag 5e klasse A, waarin Hoonhorst en DVSV gelijk op gaan, was het dit weekend zaak om geen punten te verliezen. Hoonhorst moest in Giethoorn aan de bak om drie punten mee te nemen. Hoonhorst had het niet makkelijk, maar na 90 minuten stond er 1 - 3 op het scorebord en konden er drie punten worden bijgeschreven. DVSV won van Vilsteren, dat het goed deed de afgelopen weken. In Hoonhorst werd gehoopt op een kleine stunt van Vilsteren, maar dat zat er echter niet in. DVSV won met 2 - 0.

Hoonhorst moest zelf in Giethoorn aan de bak om drie punten mee te nemen. Aanvankelijk leek het goed te gaan nadat Mike Niens de 0 - 1 aantekende in een fase waarin Hoonhorst sterker was. Echter Giethoorn schuwde het fysieke deel niet en getracht werd de opbouw aan Hoonhorstzijde vroegtijdig te onderbreken. In de 37e minuut kreeg Giethoorn een vrije trap en deze kans was wel aan de mannen uit Giethoorn besteed. Milay Ramos wist koppend de 1 - 1 te scoren. In een aanval vlak voor rust profiteerde Joey kroes van een foutje van de doelman zodat Hoonhorst met 1 - 2 aan de thee kon.

Na rust had Hoonhorst meer balbezit, echter grote kansen leverde dit balbezit niet op. Pas in de eindfase wist Robin Broeks de 1 - 3 binnen te schieten. In de extra tijd kreeg Hoonhorst nog diverse kansen om de score op te voeren echter het bleef bij 1 - 3.

Zondag wordt in Hoonhorst de kraker tegen DVSV gespeeld. Hopelijk zijn diverse spelers met blessures allemaal weer fit zodat trainer Marcel Schokker alle keuze heeft. De wedstrijd begint om 14:00 uur.