Algemene informatie

15 april, 08.04 uur

VV Hoonhorst gretig in Kuinre

HOONHORST - Zondag 14 april werd de tweede wedstrijd in deze maand gespeeld. Tegenstander was Kuinre dat in een goede (winnende) flow zat. Kuinre had in een Hoonhorst een 1 - 1 gelijkspel laten noteren alhoewel Hoonhorst dominant was. Dit keer was Hoonhorst ook dominant echter nu werd een 0 - 4 eindstand op het scorebord gezet.

Het grote verschil met de wedstrijd in Hoonhorst was het tempo. Het tempo was in Hoonhorst te laag waardoor Kuinre zich telkens goed kon positioneren en daardoor duels kon aan gaan. Dit keer lukte het Hoonhorst om uit de duels te blijven door veel te bewegen. De 0 - 1 viel nadat Joey Kroes binnen de bekende lijnen onderuit werd gehaald. Sten Kleinherenbrink wist de strafschop te benutten. Joey Kroes wist de 2 - 0 binnen te werken nadat een corner, die eerst was afgeslagen, door de goed spelende Wouter van der Kamp bij de tweede paal werd neergelegd. Dit was de ruststand. Vermeldingswaardig is dat de laatste linie onder aanvoering van Jules Diepman geen moment in gevaar kwam.

Na rust bleef de teller oplopen. Een ongelukkige handsbal in de 16 meter leidde tot een strafschop die wederom door Sten Kleinherenbrink werd binnen geschoten. Het slot-accoord was voor A-speler Jens Eggens. Hij gaf de bal de juiste richting mee na een mooie combinatie tussen diverse spelers. Eindstand derhalve 0 - 4.

Volgende week maandag (22-4) speelt Hoonhorst wederom een wedstrijd waarbij gretigheid gewenst is. In Hoonhorst komt dan BEW uit Vledder op bezoek. In het najaar had Hoonhorst grote moeite met BEW, het werd 1-1. Doordat IJhorst en DVSV gelijk speelden, is Vilsteren nu het team dat Hoonhorst het beste blijft volgen. Het team staat met een wedstrijd meer op 4 punten.