Algemene informatie

05 februari, 08.02 uur

‘Voordeel met je biebpas’ ook in Theater Carrousel

OMMEN - Ze zijn al jaren buren en hebben elkaar nu opnieuw gevonden door een mooie samenwerkingsafspraak. At Rens, voorzitter van Stichting Theater Carrousel: “Een theaterbezoek met je kind is een leuke en leerzame belevenis. Om ouders en kinderen meer bekend te maken met het theater zijn we om tafel gaan zitten met de buren van de Bibliotheek Ommen. Dit heeft geleid tot een mooie afspraak: per kindervoorstelling geven we 1,- euro korting per Biebpas (maximaal vier kaarten per pas)”.

Ook Barbra Arrindell medewerkster bij Bibliotheek Ommen is blij met de samenwerking: “Het mes snijdt aan twee kanten. De Bibliotheek wil voor haar lezers aantrekkelijk zijn en blijven onder het motto ‘voordeel met je biebpas’. Onze leden ontdekken nu dat het hebben van een Biebpas letterlijk voordeel oplevert, zelfs dicht bij huis”.

Kersverse PR-medewerkster van Theater Carrousel Doret Bakker legt enthousiast uit dat een kindervoorstelling  inspeelt op de fantasie en beleving van een kind en ook educatieve elementen bevat. Zo zijn veel voorstellingen interactief, mag er vaak meegezongen worden of wordt de kinderen in de zaal dingen gevraagd waardoor zij onderdeel worden van het verhaal. De manier van spelen, zang, beweging en veel humor zorgen er verder voor dat je kind de hele voorstelling geboeid zal blijven kijken.

Binnenkort dus met je biebpas voordelig naar Theater Carrousel?  Boek nu online op www.theatercarrousel.nl je kaarten voor de eerstvolgende voorstelling van ‘Sesamstraatacteurs lezen voor.. Brammetje Boterhammetje’, zondag 15 maart aanvang 15.00 uur. Meer voordelen met je biebpas vind je op www.voordeelmetjebiebpas.nl.

Eerst volgende kindervoorstelling: 
Zondag 12 april Joris en de Draak