Algemene informatie

12 januari, 07.01 uur | Door Hetty

Von Martels en LTO houden inloopochtend voor landbouwers

VILSTEREN – Na het succes van de meets & greets van Tweede Kamerleden Malik Azmani en Maurits von Martels voor inwoners van het Vechtdal, is het nu de beurt aan de landbouwers in de regio. Samen met LTO Vechtdal-voorzitter Gerrie Kleene uit Balkbrug houdt Von Martels vrijdag 19 januari om tien uur ’s ochtends de eerste landbouw inloop. De melkveehouder uit Hessum doet daarmee recht aan zijn verkiezingsslogan ‘het boerenverstand terug in de Tweede Kamer’.

Tijdens deze bijeenkomst kunnen alle agrariërs uit het LTO Vechtdal-gebied (Dalfsen, Ommen en Hardenberg) hun vragen en zorgen spuien, maar mogen tevens rekenen op advies.
Jarenlang was de landbouw een ondergeschoven kindje in de politiek. Het had zelfs geen eigen ministerie. De tijden zijn echter veranderd. De landbouwsector is blij met een minister van Landbouw en meer agrariërs in de politiek. De politiek op haar beurt hoort graag wat zich zoal in het veld afspeelt.
Vrijdag 19 januari kunnen agrariërs uit Dalfsen, Ommen en Hardenberg van 10.00 tot 12.00 uur terecht in Herberg De Klomp in Vilsteren om daar in gesprek te gaan met politicus Maurits von Martels en voorzitter Gerrie Kleene van de afdeling Vechtdal van LTO Noord.