Algemene informatie

05 juli, 12.07 uur

Vilsteren Bruist was gezellig en warm

Ondanks de verzengende hitte was toch nog een behoorlijk aantal belangstellenden naar Vilsteren gekomen voor Vilsteren Bruist, eerder Mooi Dagje Vilsteren. De rommelmarkt was – gelukkig – verplaatst van het parkeerterrein bij de kerk naar de Siegersteeg, waar het onder de bomen met een beetje wind erbij, nog aardig goed toeven was.   De waterglijbaan […]

Ondanks de verzengende hitte was toch nog een behoorlijk aantal belangstellenden naar Vilsteren gekomen voor Vilsteren Bruist, eerder Mooi Dagje Vilsteren. De rommelmarkt was – gelukkig – verplaatst van het parkeerterrein bij de kerk naar de Siegersteeg, waar het onder de bomen met een beetje wind erbij, nog aardig goed toeven was.

 

De waterglijbaan was natuurlijk favoriet. Bij de barbier in de tent was het warm, maar een enkeling nam toch plaats om zich te laten inzepen en scheren op ambachtelijke wijze. Aan eten en drinken geen gebrek, van ijs tot paling en van frisdrank tot patat was er verkrijgbaar en het kraanwater was gratis. De kraamhouders op de rommelmarkt hielden het echter een paar uur eerder dan normaal voor gezien. Maar gezellig was het zeker!