Algemene informatie

29 mei, 16.05 uur

Vechtdal zorgboeren organiseren “Toer de Boer”

De Vechtdal Zorgboeren uit de gemeentes Dalfsen, Ommen en Hardenberg hebben donderdag 28 mei een “Toer de Boer” georganiseerd voor Samen Doen, Kernteams, Zorginstellingen en beleidsmedewerkers uit deze drie Vechtdal gemeentes.   Verdeeld over 4 routes gingen 35 medewerkers “de boer op”. Bedoeling: onder de aandacht brengen van zorgboerderijen bij gemeentes, inhoudelijk kijkje geven in […]

De Vechtdal Zorgboeren uit de gemeentes Dalfsen, Ommen en Hardenberg hebben donderdag 28 mei een “Toer de Boer” georganiseerd voor Samen Doen, Kernteams, Zorginstellingen en beleidsmedewerkers uit deze drie Vechtdal gemeentes.

 
Verdeeld over 4 routes gingen 35 medewerkers “de boer op”.
Bedoeling: onder de aandacht brengen van zorgboerderijen bij gemeentes, inhoudelijk kijkje geven in wat zorgboeren op professioneel niveau te bieden hebben, maar vooral ook om de sfeer te beleven.

 
Ook aan ’t Zandeinde in Lemele kwamen beleidsmedewerkers van o.a. de Gem. Dalfsen en Ommen een kijkje nemen, en werden ze rond geleid door de zorgboeren en begeleiders. Er was veel om te vertellen en te laten zien in korte tijd, het bezoek had wat ons betreft veel langer mogen duren.