Algemene informatie

27 oktober, 15.10 uur

Vakantie met Kinderen deelt drie Keurmerken uit

RHEEZE - Het online platform vakantie-met-kinderen.com heeft in de herfstvakantie haar Keurmerk uitgereikt aan 3 kindvriendelijke vakantieadressen. In tegenstelling tot bestaande Awards in de reiswereld richt het Vakantie met Kinderen keurmerk zich specifiek op de beleving voor kinderen.

Vakantie-met-kinderen.com is al 12,5 jaar één van de grootste websites vol met tips en aanbevelingen voor vakanties met kinderen van alle leeftijden in binnen- en buitenland. Eigenaresse Sabine Kuipers-van der Meer zoekt voor vrijwel alle bestemmingen de meest kindvriendelijke accommodaties op.
Veel van die plekjes worden bezocht door Sabine en haar gezin, of door een ander gezin uit haar team. En wanneer de beleving dan helemaal perfect is, verdienen ze het keurmerk. In 2020 geldt dat voor de volgende organisaties:

Capfun de Sprookjescamping in Rheeze
In het Overijsselse Vechtdal ligt deze bijzondere camping. Hier staat alles in het teken van de sprookjes die Hannah de Heldhaftige en haar vriendjes beleven. Kinderen staan hier in het middelpunt, en krijgen alle aandacht van de sprookjesfiguren die er rondlopen. Het leuke zwembad, de shows en animatie maken het sprookje compleet.

Landal Miggelenberg op de Veluwe
Verschillende kindvriendelijke vakantieparken van Landal hebben het Vakantie met Kinderen keurmerk al mogen ontvangen. En nu komt Miggelenberg daarbij. Dit mooi aangelegde park in de heuvels van de Veluwe bestaat al heel lang, maar het wordt steeds kindvriendelijker. Met als blikvanger het vernieuwde avonturenhof. En met de bijzondere accommodatie “de Droomboom”.

StayOkay Utrecht
Dat niet alleen campings en vakantieparken kindvriendelijk zijn bewijst StayOkay in het hartje van Utrecht. Hier zijn 2 kamers helemaal ingericht voor gezinnen met kinderen.Voor treinliefhebbers is er de prachtige treinkamer, inclusief speelgoedtrein. Deze boek je bij voorkeur als arrangement met bezoek aan het Spoorwegmuseum. En dan is er ook een nijntje arrangement, met bezoek aan het nijntje museum en verblijf in de bijzondere nijntje kamer.