Algemene informatie

05 november, 09.11 uur

Tweede huisconcert van Kunstkring Ommen

OMMEN - Het tweede huisconcert van Kunstkring Ommen & omstreken vindt plaats op zondag 9 november. Op het adres Goosdijk 5 in Dalmsholte wordt dit concert verzorgd door twee zeer bekende musici: Pauline Oostenrijk, hobo en Enno Voorhorst, gitaar.

Pauline is solo hoboïst van het Residentie Orkest en zij treedt nationaal en internationaal op met en in diverse ensembles. Reeds in 1999 ontving zij de Nederlandse Muziekprijs en daarnaast nog vele andere nationale en internationale prijzen. Enno Voorhorst won in binnen- en buitenland diverse prijzen en treedt op in Europa, Azië en Amerika. Dit bijzondere duo speelt tijdens dit concert werken van diverse componisten, onder anderen Piazzolla, Granados en Britten. De muziek wordt afgewisseld met mooie verhalen door Pauline Oostenrijk.

Je kunt introducé(e)s meenemen, maar wil je in verband met het beschikbaar aantal plaatsen hiervoor contact opnemen met Menzo Bunge 038–3318963 of met Brord Goeting (voorzitter) 0529-457548. De toegangsprijs voor introducées is 15 euro.