Algemene informatie

25 april, 20.04 uur

Tim Siekman keert na zeven jaar terug bij HHC Hardenberg

HARDENBERG - Verdediger Tim Siekman maakt medio dit jaar de overstap van Lommel SK naar HHC Hardenberg. Na één seizoen bij de Belgische club en zes seizoenen FC Emmen, waar hij ook uitkwam in de Eredivisie, zal hij opnieuw spelen in het oranje-zwarte tenue van de Hardenbergers.

De 29-jarige speler is blij om terug te keren naar de Boshoek. “Het is mooi en speciaal, dat ik terugkeer naar de plek waar ik drie jaar heb gespeeld. Ik heb altijd aangegeven dat als ik terugga naar de amateurs, dat ik terugga naar HHC Hardenberg. Je zit nu met corona en het wordt een onzekere transferperiode, met deze transfer kan ik zekerheid inbouwen. HHC is de amateurclub geweest waar ik mooie herinneringen aan heb.”

Voorzitter Bert Beun kan niet wachten om Siekman weer in het HHC-tenue te zien spelen. “Eindelijk keert Tim dan terug in het vertrouwde oranjezwart. Vaak was er wederzijdse interesse, maar een carrière in Emmen en Lommel maken dat het even duurde voordat Tim weer deel zal uitmaken van onze selectie. Een waardig opvolger voor Stephen Warmolts.”