Algemene informatie

27 mei, 20.05 uur

’t Hoekje en Nathals United winnen Lemels Open

Afgelopen week werd voor de tweeëntwintigste keer van het Lemels Open gehouden. De hele week hebben 36 gemengde teams uit de wijde regio gestreden om de fel begeerde titel. Bij de prestatiepoule ging de titel naar “’t Hoekje 1” uit Lemelerveld en in de recreatiepoule ging de titel naar het team van “Nathals United” uit […]

Afgelopen week werd voor de tweeëntwintigste keer van het Lemels Open gehouden. De hele week hebben 36 gemengde teams uit de wijde regio gestreden om de fel begeerde titel. Bij de prestatiepoule ging de titel naar “’t Hoekje 1” uit Lemelerveld en in de recreatiepoule ging de titel naar het team van “Nathals United” uit Witharen.

Nadat er van maandag tot en met donderdag in de poulewedstrijden gestreden werd, bleven er voor de finaleavond op vrijdag 24 teams over. Zij mochten uitmaken wie zich tot kampioen mocht kronen. Het toernooi wordt gespeeld door teams die bestaan uit vijf heren en twee dames. Als een dame een doelpunt scoort, telt deze dubbel. Evenals een doelpunt met het hoofd.

 

De organisatie van het Lemels Open kijkt met een tevreden gevoel terug op de verloop van het toernooi. Na de prijsuitreiking barstte er in een bomvolle kantine nog een mooi afsluitend feest los.