Algemene informatie

20 april, 12.04 uur

SV Dedemsvaart winnaar Univé Fair Play Competitie 2015/2016

SV Dedemsvaart mag zich de winnaar noemen van de Univé Fair Play Competitie 2015-2016. Nahet winnen van de eerste periode, legt SV Dedemsvaart nu ook beslag op het eindklassement. Met een score van 272 punten uit 20 wedstrijden blijft het eerste team van SV Dedemsvaart, VV Bergentheim, die een eindscore heeft van 266 punten, ruim voor. Op de 3e plaats eindigt VV Avereest met 257 punten.

Univé Fair Play Competitie
Vanaf het begin van het voetbalseizoen strijden de 15 gemeentelijke voetbalverenigingen om de titel “de sportiefste ploeg” van de gemeente Hardenberg. Elke wedstrijd beginnen de 1e elftallen met 15 punten. Voor elke gele kaart gaan er 2 strafpunten af. Een directe rode kaart levert 5 strafpunten op. Tijdens de Fairplay Competitie worden 20 wedstrijden gespeeld, verdeeld over twee periodes. De eerste periode werd afgesloten met een gedeelde eerste plaats voor SV Dedemsvaart en voetbalvereniging Hardenberg ’85. Winnaar van de tweede periode is VV Bergentheim. Met het winnen van de Univé Fair Play Competitie ontvangt het eerste team van SV Dedemsvaart een prijs van € 750,00. Dit bedrag wordt besteed aan de jeugdafdeling van de vereniging.

Uitreiking prijzen
De prijsuitreiking vindt plaats aan het einde van het seizoen. De exacte datum en nadere informatie hierover worden later bekend gemaakt.