Algemene informatie

24 oktober, 16.10 uur

‘Stomaquiz’ bij Saxenburgh Groep

REGIO - De stomaverpleegkundigen van het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg, onderdeel van de Saxenburgh Groep, houden woensdag 29 oktober weer een informatieve ‘koffieochtend’ voor dragers van een stoma en hun familie. Aan de hand van een interactieve quiz komen verschillende vragen en antwoorden aan bod op het gebied van stomazorg. De bijeenkomst begint om 10.00 uur en vindt plaats in ‘t Paviljoen bij het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg.

In een ontspannen sfeer wisselen dragers van een stoma hun ervaringen met elkaar en met de zorgprofessionals uit. De stomaverpleegkundigen van het ziekenhuis geven desgewenst adviezen. Daarnaast zijn de Nederlandse Stomavereniging en een leverancier van stoma hulpmiddelen aanwezig voor toelichting en het beantwoorden van vragen. Deze keer komen aan de hand van een grappige en vooral interactieve quiz allerlei vragen en antwoorden aan bod. De bijeenkomsten worden altijd goed bezocht en zijn vooral gezellig, zo is de ervaring.

Belangstellenden kunnen zich nog aanmelden, bij voorkeur  per e-mail: info.convatec@convatec.com, of  (0800) 022 44 44 (gratis). Deelname is gratis.