Algemene informatie

21 oktober, 11.10 uur

Stem op RTV Vechtdal (VechtdalLeeft en FM)

VECHTDAL - Ook RTV Vechtdal doet mee met de Rabo ClubSupportactie, "dus breng één of twee van uw stemmen uit op RTV Vechtdal en blijf ook in de toekomst verzekerd van beelden op de lokale zender. ", zo vraagt het bestuur.

Stichting RTV Vechtdal wil professionaliseren en streeft naar een Keurmerk van het Nederlands Lokale Publieke Omroep. Dit willen zij onder andere doen door trainingen aan te bieden aan haar vrijwilligers, zowel bij de radio als bij de televisie. Om dit te kunnen bekostigen, heeft RTV Vechtdal zich aangemeld bij Rabo ClubSupport. Iedereen die lid is van Rabo ClubSupport kan tot en met 25 oktober stemmen via de app van de Rabobank.

RTV Vechtdal is de lokale omroep voor het Vechtdal met een open oog voor wat zich afspeelt in de gemeenten Ommen en Dalfsen en in het grotere geheel van het Vechtdal. RTV Vechtdal streeft naar attente, onafhankelijke verslaggeving.
RTV Vechtdal bestaat uit 2 afdelingen: Vechtdal FM (radio) en VechtdalLeeft (tv). VechtdalLeeft schenkt aandacht aan diverse instellingen, sportverenigingen et cetera via filmpjes op televisie. RTV Vechtdal heeft geen betaalde krachten in dienst.