Algemene informatie

27 mei, 20.05 uur

Stationlopers hebben perfect weer

Het was vanavond niet te warm en niet te koud, daarnaast gewoon lekker droog dus ideaal hardloop weer voor de lopen van de Stationloop. 1250 hardlopers deden weer mee aan deze jaarlijkse run.   De Station tot Station Loop wordt georganiseerd door de stichting Station tot Station Loop in samenwerking met ACO Van Elderen Ommen […]

Het was vanavond niet te warm en niet te koud, daarnaast gewoon lekker droog dus ideaal hardloop weer voor de lopen van de Stationloop. 1250 hardlopers deden weer mee aan deze jaarlijkse run.

 

De Station tot Station Loop wordt georganiseerd door de stichting Station tot Station Loop in samenwerking met ACO Van Elderen Ommen en Railrunners Zwolle. Het idee is afkomstig van de Dalfser hardloopfanaat Henk Borgmeijer. De Station tot Station Loop Ommen-Dalfsen is de eerste KNAU-gecertificeerde wedstrijd van een hardloopwedstrijd tussen twee stations. De organisatie stelt zich ten doel een wedstrijd te organiseren met milieuvriendelijke vervoers- en begeleidingsmiddelen. Zowel in voor- en navervoer, atletenvervoer naar de start, als in de begeleiding tijdens de wedstrijd worden gemotoriseerde vervoermiddelen tot een minimum beperkt.