Algemene informatie

13 januari, 12.01 uur

Smaakmakerstraject Vechtdal heeft nog plaats

Het exclusieve Smaakmakertraject Vechtdal gaat van start! Heb jij een vernieuwend idee ten aanzien van een voeding gerelateerd product of dienst? Doe dan mee aan het praktijkgerichte programma. Tijdens zes sessies ga je actief aan de slag om jouw eigen product-/dienstidee te concretiseren tot een uitgewerkt plan. Voor het product dat door de vakjury als 'meest kansrijke product' wordt beoordeeld, wint de ondernemer cheques om het product verder op de markt te brengen.

Criteria deelname
* Exclusief programma voor 15 deelnemers uit de gemeenten Zwolle, Dalfsen, Ommen,
Hardenberg, Staphorst.
* Eigen bijdrage van €495 excl. BTW, kosten zijn inclusief lunch.
* Je hebt een vooruitstrevend idee, gericht op voeding.

Programma aanbod
Sessie 1: De Identiteit- 5 februari 2020
Sessie 2: Het idee - 12 februari 2020
Sessie 3: Het businessplan- 4 maart 2020
Sessie 4: De naam en vorm - 25 maart 2020
Sessie 5: De markt - 15 april 2020
Sessie 6: De wereld in - 6 mei 2020
Zie meer informatie over de inhoud van de sessies in de bijlage.

Aanmelden
Ben jij een vooruitstrevende ondernemer met een goed idee en wil je mee doen? Aanmelden kan door een e-mail met NAW-gegevens te sturen naar events@ondernemershuisvechtdal.nl t.a.v. ‘smaakmakers’. Vergeet hierin niet een korte omschrijving van jouw productidee mee te nemen en een motivatie waarom je mee wilt doen aan dit traject!
Vol is vol, er zijn maximaal 15 plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan tot 17 januari 2020. Bekijk de website voor meer informatie. Na het goedkeuren van jouw aanmelding neemt Petra van den Hengel contact met je op om een intakegesprek te plannen.

Vanuit het Ondernemershuis voor het Vechtdal stimuleren we dit traject omdat het meerwaarde biedt voor vernieuwing en innovatie in de agrarische – en toeristische sector. Niet praten, maar doen! Aan de slag met eigen ideeën. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op met de projectcoördinator Petra van den Hengel via petra@petravandenhengel.nl.