Algemene informatie

16 september, 15.09 uur

Singlefeest bij de Leeren Lampe

Als single kan het soms knap lastig zijn om te laten merken dat je vrijgezel bent. Recent onderzoek van Relatieplanet.nl toont aan dat meer dan de helft van de singles het moeilijk vindt om hun singlestatus te laten blijken. Dit kan verklaren waarom speciaal gehouden singlefeesten zo populair zijn. Al meer dan tien jaar houdt Relatieplanet.nl feesten speciaal voor singles. Een laagdrempelige manier voor mensen op zoek naar liefdesgeluk, om met elkaar in contact te komen. Op zaterdag 27 september vindt alweer de derde editie van het singlesfeest in het sfeervolle De Leeren Lampe in Raalte plaats. Hiermee wordt de wens van singles uit de wijde omgeving wederom vervuld.

Honderdduizend bezoekers in 10 jaar
Relatieplanet Singlesfeesten worden sinds de start beschouwd als de grootste en leukste singlesfeesten van Nederland. In de afgelopen tien jaar wisten meer dan 100.000 singles elkaar te vinden op deze singleparty’s. Het bekende singlesfeest verspreid zich steeds meer over Nederland, inmiddels vindt het feest al voor de derde keer plaats in Raalte. Met de nieuwe samenwerking tussen De Leeren Lampe en Relatieplanet denken we wederom een prachtig feest te kunnen organiseren. Aan Relatieplanet de eer om het derde singlesfeest in nieuwe zalen te organiseren.

“Zin in een fantastische en gezellige avond? Dan kom je zaterdag 27 september zeker aan je trekken. Samen met een team van enthousiaste medewerkers hebben we een onvergetelijk programma samengesteld.”, aldus Daphne Koelewijn, evenementenmanager van Relatieplanet.

Voor jong en oud(er)
Waarom is het Singlesfeest een succes? Zowel jongere en oudere singles hebben de avond van hun leven. Voornamelijk singles in de leeftijd van 30 t/m 65 jaar bezoeken het feest graag. Dat was bij het eerste Singlesfeest van zaterdag 29 maart niet anders. Daphne legt uit: “Er is volop ruimte om te dansen en te borrelen, maar er is ook gedacht aan het creëren van rustige plekjes om lekker te kletsen en te flirten. Oudere singles kunnen even terug in de tijd en met leeftijdsgenoten weer genieten van een ouderwets avondje uit, bijvoorbeeld in de theaterzaal! Een derde van de bezoekers komt alleen. Alleen langskomen en leuke contacten leggen is dan ook geen uitzondering. Onze oproep: trek je stoute schoenen aan en kom ook! Het kan zomaar gebeuren dat deze avond de eerste stappen naar een nieuwe liefde worden gezet.

Entertainment: live muziek, DJ’s en speeddaten
Kom heerlijk dansen in de energieke feestzaal "De theaterzaal" en geniet van een fantastische live band. Rock, pop, disco, dance classics, latin en Nederlandstalige meebrullers, de sensationele partyband DaVinci speelt alles! Meng je tussen het publiek en laat zien wat voor moves jij in huis hebt!

Zin in een nieuw liefdesavontuur? Geef je op voor de speeddate en wie weet ontmoet jij je match! We kunnen je verklappen: veel singles hebben de speeddate lounge met een match verlaten.
Alle informatie over het Singlesfeest, hotelarrangementen, aanmelden voor de speeddate en nog veel meer, is te vinden op www.relatieplanetsinglesfeest.nl