Algemene informatie

02 december, 16.12 uur

Röpcke-Zweers Ziekenhuis ontvangt gift Ronald MC Donald Kinderfonds

Het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg is één van de 27 ziekenhuizen die voor €20.000,- een multifunctionele gezinskamer mag verbouwen/inrichten vanuit het jubileumbudget van het Ronald MC Donald Kinderfonds. De Kinderafdeling heeft hiervoor een plan ingediend zodat een couveusesuite vorm kan krijgen. Naast de couveusesuite kan de ruimte multifunctioneel gebruikt worden voor bijv. oncologie kinderen en […]

Het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg is één van de 27 ziekenhuizen die voor €20.000,- een multifunctionele gezinskamer mag verbouwen/inrichten vanuit het jubileumbudget van het Ronald MC Donald Kinderfonds. De Kinderafdeling heeft hiervoor een plan ingediend zodat een couveusesuite vorm kan krijgen. Naast de couveusesuite kan de ruimte multifunctioneel gebruikt worden voor bijv. oncologie kinderen en familie.

De gift werd in Amersfoort overhandigd door jurylid Pia Dijkstra en ambassadeur van het fonds Robert ten Brink. Namens de kinderafdeling namen kinderarts Jaco van den Hoek en teamcoach Christa Cremer de gift in ontvangst. “Wij zijn hier ontzettend blij mee, maar weten zeker dat veel kinderen en ouders dit ook zullen zijn.” De Saxenburgh Groep wil het Ronald MC Donald Kinderfonds hiervoor dan ook hartelijk bedanken!