Algemene informatie

30 augustus, 21.08 uur

Reis mee! tijdens de Kinderboekenweek in de Bibliotheek

De Bibliotheken in Dedemsvaart en Hardenberg bruisen tijdens de Kinderboekenweek van 2 t/m 13 oktober. Het thema dit jaar is ‘Reis je mee’. Daarom organiseren ze op zaterdag 5 en 12 oktober leuke activiteiten.

HARDENBERG - Op 5 oktober kunnen kinderen van 9 jaar en ouder komen kijken naar de voorstelling ‘Cliffhanger’ in De Baron te Dedemsvaart. De voorstelling wordt gespeeld door Gert-Jan Groen en Harro van Lier. Gert-Jan Groen heeft zijn roots in Dedemsvaart en is voor velen geen onbekende. Cliffhanger is het verhaal van John, een held die niet weet dat hij de held is. Een anti-held. Een saaie man, met een saai leven waarin alles altijd ontzettend saai en hetzelfde is. Totdat Monica, de koffiejuf, in zijn leven komt. Dan gaat alles in het leven van John op de kop.

Een komische, spannende en interactieve voorstelling, want het publiek heeft continue invloed op het verloop van de voorstelling. De voorstelling begint om 15.30 uur en kost €7,50 pp. Kaarten zijn verkrijgbaar in de bibliotheek.

Meer informatie over de activiteiten tijdens de Kinderboekenweek is te vinden op www.bibliotheekhardenberg.nl