Algemene informatie

27 mei, 13.05 uur

Regiofinale KNVB straatvoetbal pakt groots uit!

Wereldkampioen panna Jeand Doest trapt op woensdag 1 juni de regiofinale van het KNVB straatvoetbaltoernooi af. Samen met de Disney XD Tourbus wordt de regiofinale op de Markt in Hardenberg een groot festijn. Het spektakel is gratis toegankelijk voor iedereen.

Woensdag 1 juni worden op de Markt in Hardenberg de regiofinales van het KNVB straatvoetbaltoernooi gehouden. Na de vier voorrondes in Hardenberg, Bergentheim, Ommen en Dedemsvaart komen de beste teams van elke categorie naar de Markt. De winnende teams gaan naar de landelijke finale, die dit jaar in Rotterdam wordt gehouden. KNVB straatvoetbal is een vier-tegen-vier voetbaltoernooi waarbij ‘Fair Play’ hoog in het vaandel staat.

Wedstrijden regiofinale
Het programma start met een voetbalshow van wereldkampioen Jeand Doest. De wedstrijden beginnen om 13.30 uur, waarbij als eerste de jongens en meiden in de E-categorie in actie komen. Vanaf 15.30 uur zijn de teams van de D-categorie aan de beurt. Rond 17.00 uur worden de vier winnende teams bekend gemaakt. Deze teams mogen Hardenberg vertegenwoordigen in de landelijke finale. De organisatie van het straatvoetbaltoernooi is in handen van de combinatiefunctionarissen van de gemeente Hardenberg.

Spektakel op het plein
Naast de spectaculaire voetbalwedstrijden zijn ook de Disney XD tourbus, een pannakooi en een skillspot aanwezig. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen in de tourbus, een potje panna te spelen of zijn trucs te laten zien in de skillspot.