Algemene informatie

07 november, 19.11 uur

Recordopbrengst collecte Diabetes Fonds Ommen

OMMEN - Maar liefst 185 collectanten gingen 28 oktober tot en met 2 november in Ommen op pad voor het Diabetes Fonds. Gezamenlijk haalden zij het recordbedrag van € 6.571,00 op voor het Diabetes Fonds. Het opgehaalde geld gaat naar onderzoek om diabetes te genezen, beter te behandelen of te voorkomen.

De coördinatoren in Ommen zijn al deze collectanten ontzettend dankbaar voor hun inzet en de inwoners van Ommen natuurlijk voor hun gulle gaven. Voor het derde achtereenvolgende jaar is er meer geld opgehaald. “Wauw, wat een mooi resultaat, daar doen wij het voor,” aldus één van hen. Diabetes is een groeiende ziekte. Al ruim 1,2 miljoen Nederlanders hebben diabetes type 1 of 2 en elke week komen daar 1.200 mensen bij. Geld voor onderzoek en voorlichting is dus keihard nodig.

Beter leven
Bent u bereid jaarlijks een paar uurtjes in te leveren van uw vrije tijd? Overweeg dan eens om vrijwilliger te worden voor het Diabetes Fonds. Uw hulp draagt bij aan een beter leven van vele mensen met diabetes. Iny Grootemarsink, telefoon (06) 10 18 75 13 en Cisca Woudstra (0529) 45 17 30 uit Ommen weten uit eigen ervaring wat dit betekent. Zij informeren u graag nader.