Algemene informatie

14 september, 15.09 uur | Door Hetty

Prinsjesdagcongres in de Voorveghter Hardenberg

HARDENBERG - Op dinsdag 18 september wordt het Prinsjesdagcongres regio Zwolle gehouden bij Theater de Voorveghter in Hardenberg. Voor dit congres zijn ondernemers en bestuurders uit de Regio Zwolle uitgenodigd. Samen kijken zij tijdens het congres de troonrede. Ook worden de belangrijkste landelijke en regionale economische ontwikkelingen in kaart gebracht.

Congresregio Zwolle (onderdeel van MarketingOost, regio- en stadsmarketing) organiseert dit congres in samenwerking met werkgeversvereniging VNO-NCW Regio Zwolle en MKB Nederland Regio Zwolle. Burgemeester Peter Snijders opent het Prinsjesdagcongres. Daarna wordt de troonrede gezamenlijk bekeken en toegelicht door Anna Dijkman van het ING economisch bureau. Na het officiële gedeelte is er veel gelegenheid voor ontmoeting. Het programma wordt afgesloten met een bezoek aan Schurter Electronics BV in Hardenberg.

De deelnemers krijgen na afloop van de bijeenkomst nog een kleine goodiebag met daarin het boek Slimme Streken van Gert-Jan Hospers, een informatiefolder en een chocoladegift van bakkerij Dorgelo.