Algemene informatie

21 juni, 09.06 uur

Primeur holografisch ondernemersevent een succes

HARDENBERG - Theater De Voorveghter in Hardenberg stond op dinsdagavond 18 juni in het teken van de digitale toekomst voor bedrijven. In samenwerking met diverse partners organiseerde het Ondernemershuis voor het Vechtdal hierover een uniek holografisch ondernemersevent. Na een live-aftrap door burgemeester Peter Snijders maakten succesvolle ondernemers en experts de deelnemers, op een holografische manier, deelgenoot van hun digitale succesverhaal en hun valkuilen.

Digitalisering is een belangrijke trend die de wereld de komende jaren ingrijpend zal veranderen en de gevolgen zullen goed merkbaar zijn voor bedrijven. Meer dan 70 ondernemers lieten zich tijdens het event informeren en inspireren om zelf de digitale toekomst van hun bedrijf vorm te geven. Zo vertelde o.a. Hans Engelsma van Qoets hoe hij zijn autobedrijf tot in details heeft gedigitaliseerd om de klant een super-ervaring te
geven. En legde kapsalon Change Hairstyling uit hoe digitale data hen hielp om de afgelopen jaren sterk te groeien. Tussen de holografische workshops door was er gelegenheid voor vragen en feedback van collega-ondernemers en de deelnemers gingen naar huis met een blad vol tips & tricks.