Algemene informatie

09 februari, 14.02 uur

Primeur bij de Toekomstmakers

DALFSEN – Zaterdag 9 februari 2019, is het gloednieuwe CSA-Netwerk Nederland opgericht. CSA staat voor Community Supported Agriculture oftewel gemeenschapslandbouw. Een samenwerking tussen boeren en consumenten waarbij verantwoordelijkheden gedeeld worden om te voorzien in kwalitatief, lokaal, en biologisch voedsel. Kortom; gezonde groenten voor een betrokken buurt.

De aftrap van de Toekomstmakers op dinsdag 12 februari om 20.00 in Theater de Stoomfabriek staat in het teken van duurzame landbouw. Valerie van Dijck is eigenaar van tuinderij De Veldhof en fondsenwerver van het kersverse CSA-Netwerk Nederland. Zij geeft een presentatie over alle ontwikkelingen op het gebied van gemeenschapslandbouw. Natuurlijk is er ruimte voor vragen en om in dialoog te gaan.

Programma:
Vertoning Documentaire: Wij oogsten hier geluk – http://wijoogstenhiergeluk.nl/
Presentatie: Valerie van Dijck – Tuinderij de Veldhof en CSA Nederland
Presentatie Annemie Lepelaars – Zorgboerderij Landjuweel de Hoeven

De Toekomstmakers is een initiatief van de Duurzame Dorpen van de Gemeente Dalfsen; Nieuwleusen Synergie, Duurzaam Hoonhorst, Duurzaam Oudleusen, Duurzaam Leefbaar Lemelerveld en Groen Gebogen uit Dalfsen. Toegang is gratis. Aanmelden kan door een mail te sturen naar
detoekomstmakersdalfsen@gmail.com