Algemene informatie

20 november, 16.11 uur

Paarden knuffelen en snuffelen Bij `t Olde Manegepeerd

Tekst: Rika van 't Olde Manegepeard

DALMSHOLTE - Het probleem is dat ik niet veel extra dingen kan toevoegen en toch wil ik graag de dag doorlaten gaan. We gaan gewoon weer paarden knuffelen en snuffelen en dat doen we bij `t Olde Manegepeerd op zondag 29 november.

Kom en neem een kijkje de gehele opbrengst is voor de uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten.

Wat is er allemaal te doen:
Rommelmarkt met heel veel tweedehands paardenspullen. Kom absoluut eens een keer kijken en kopen. Wil je meer uitleg over de opvang van de uitgewerkte manege paarden dan geven we die graag. Want dat is heel interessant hoe ze dat hier allemaal met vrijwilligers voor elkaar boxen, petje af! Er is koffie met wat lekkers.

Paarden verwennen
Wil je de paarden verwennen dan is er tegen betaling ter plekke wat lekkers kopen voor ze. Je kunt zelf appels/brood of wortels meenemen van huis en het aan de paarden geven. Denk zelf mee om de nodige afstand onder elkaar te bewaren. Dit geld niet als je de paarden wil verwennen.

Ook zijn we een inzamelpunt van kleding en inkt cartridges en frituurvet. Dit doen we puur om daar wat financiën uit te halen, allemaal ten gunste van de paarden. We kunnen daar weer hooi of stro voor kopen of lekkere brokjes.

U hoeft niet speciaal iets te kopen, je mag ook ter plekke iets doneren, en dat hoeven echt geen grote bedragen te zijn ( dat mag wel natuurlijk) Alles is welkom . Adres: Beukenlaan 2 te Dalmsholte Als u de weg inrijdt is het in de grote schuur met de overkapping links. We zien u graag zondag over een week.

www.manegepeerd.nl e-mail:info@manegepeerd.nl tel: 06 – 128 747 64