Algemene informatie

11 januari, 18.01 uur

Oranjefeest 2021 Beerzerveld gaat niet door

BEERZERVELD - Gezien het feit dat het Covid-virus ons hele land nog steeds in zijn greep heeft, heeft het Oranjefeestbestuur Beerzerveld/Mariënberg besloten dat het Oranjefeest dit jaar niet doorgaat.
Het feest was al verschoven van vorig jaar augustus, naar 28,29,30 april en 1 mei van 2021, omdat er in augustus geen evenement georganiseerd mocht worden. 

Ondanks dat het vaccineren is begonnen, zal het nog wel even duren voordat iedereen weer aan een zo “normaal” mogelijke samenleving kan deelnemen.
Dit betekent voor nu ook dat het bestuur niet bij elkaar kan komen om verder te gaan met de voorbereidingen van het Oranjefeest. Aangezien men afhankelijk is van diverse sponsoren om een evenement neer te kunnen zetten en vindt het bestuur het niet gepast om daarvoor in deze moeilijke tijd bij de ondernemers een bijdrage voor te vragen. En op zich de belangrijkste reden van de beslissing is, dat men van de gemeente een corona-plan heeft ontvangen, waar de organisatie zich aan moet houden en dat maakt het eigenlijk onmogelijk om een spontaan feest te organiseren zoals dat gewend was.

Er wordt dan ook geen nieuwe datum meer gepland voor dit jaar en gaat het bestuur zich richten op het Oranjefeest in 2025!