Algemene informatie

09 oktober, 16.10 uur

Optreden Bargzangers, De Loo en Drosten Singers en Sjompiesingers

Groot Theaterconcert door “De Bargzangers” uit Lemele, “De Loo en Drosten Singers” uit Dalen en “De Sjompiesingers” uit Gramsbergen.

HARDENBERG - Op vrijdag 1 november vindt er weer een optreden plaats in theater de Voorveghter. Na het daverende succes van de theater uitvoeringen in 2015 en 2017 gaan opnieuw deze drie koren een theaterconcert verzorgen.
Dergelijke koren zien we overal op jaarmarkten en festivals etc., echter zelden in een theater. Deze avond kunt u zich volledig onder laten dompelen in de weldaad van vrolijke meezingers emotionele zeemansliederen, gevoelige Ierse ballades en Duitse schlagers.

Ieder koor is uniek in zijn soort en daardoor ontstaat er een zeer gevarieerd programma wat van begin tot eind zal blijven boeien. Voor de liefhebbers een niet te missen kans voor een onvergetelijke avond. De optredens beginnen om 20.00 uur. Kaarten á € 12,50 (incl. garderobe en 1 x koffie/thee bij binnenkomst) zijn te bestellen via de reserveringslijn van het theater 0523-280350 of via info@voorveghter.nl