Algemene informatie

27 oktober, 12.10 uur

Open huis Hospice ’t Huis De Pastorie in Dalfsen

DALFSEN - Begin juni 2012 opende hospice ’t Huis De Pastorie in Dalfsen voor het eerst haar deuren. “Er was toen bijzonder veel belangstelling voor de Open Dagen die aan deze opening vooraf gingen. Meer dan maar liefst duizend mensen kwamen destijds een kijkje nemen. En een vraag die we in de afgelopen twee jaar erg vaak hebben gekregen is: wanneer kunnen we het hospice eens komen bekijken? of wanneer zijn er weer een keertje open dagen bij het hospice?” zegt hospice coördinator Marieke Postema.

“Maar nu het hospice in gebruik is is het niet zo eenvoudig meer want bij het hospice staat de zorg voor onze gasten op de eerste plaats. Met een klein werkgroepje hebben we gekeken op welke wijze we toch gehoor kunnen geven aan de veelgestelde vraag zonder het belang van onze gasten uit het oog te verliezen. We zullen daarom begin november op drie dagen op vooraf vastgestelde tijden Open Huis houden. Graag nodigen we dan ook alle inwoners van Dalfsen en omstreken die belangstelling hebben hierbij uit om het hospice ook  eens van binnen te komen bekijken en informatie te verkrijgen over de werkzaamheden die er in het hospice plaats vinden. Op deze dagen zullen naast de   coördinatoren ook bestuursleden, de Vrienden van het hospice en onze vrijwilligers bij het hospice aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven” zegt Marieke.


Op welke dagen kunt u voor het Open Huis bij het hospice terecht?
 Donderdag 6 november - 13.30 uur tot 16.30 uur
 Vrijdag 7 november  - 13.30 uur tot 16.30 uur
 Vrijdag 7 november  - 18.30 uur tot 21.00 uur
 Zaterdag 8 november  - 10.00 uur tot 13.30 uur

Waar kunt u hospice ’t Huis De Pastorie vinden?
 Hospice ’t Huis De Pastorie
 Bloemendalstraat 20
 7721 AM  DALFSEN 

“Wij hopen dat er veel mensen van de gelegenheid gebruik zullen gaan maken en wij hen bij het Open Huis zullen kunnen begroeten” zegt Marieke. “Tenslotte is het hospice er niet alleen voor de inwoners van Dalfsen en omgeving maar wordt het ook door diezelfde mensen mede mogelijk gemaakt dat het hospice er is. Daarom willen we iedereen graag de gelegenheid bieden te komen kijken. Maak er gebruik van, zou ik zo zeggen”.