Algemene informatie

05 juni, 19.06 uur

Ondernemers ontvangen ‘Coronaproof Vechtdalpakketje’

VECHTDAL - Vechtdal Maketing heeft voor recreatieondernemers in het Vechtdal een Coronaproof Vechtdalpakketje gemaakt met diverse handige producten. Ondernemers kunnen het pakketje bestellen bij Vechtdal Marketing. Met de zomervakantie in aantocht mogen we in het Vechtdal binnenkort weer veel toeristen ontvangen. Om deze bezoekers een veilig en fijn verblijf te bieden, zijn ondernemers in de afgelopen periode enorm druk geweest om hiervoor gereed te staan.

Het Platform Gastvrij Hardenberg biedt een pakketje twv 50 euro gratis aan, aan alle toeristische bedrijven in de gemeente Hardenberg. Het pakketje bevat producten om op een vriendelijke manier bezoekers te wijzen op de coronamaatregelen die er gelden. Ook hesjes voor personeelsleden zijn onderdeel hiervan. 

Om ondernemers enigszins te helpen in deze turbulente tijd, heeft het Vechtdal Marketing een klein pakketje samengesteld. In de pakketje zit bijvoorbeeld, afzetlint, hesje, vloerstickers en posters. Voor de ondernemers in de gemeente Hardenberg neemt het Platform Gastvrij Hardenberg de kosten van 50 euro per pakketje op zich, om zo de toeristische bedrijven een steuntje in de rug te bieden.

Het Vechtdal Corona-pakket kunnen de Hardenbergse ondernemers uiterlijk tot woensdag 10 juni om kosteloos bestellen via www.vechtdaloverijssel.nl/Coronapakket Het pakketje wordt bij ondernemers thuisbezorgd.