Algemene informatie

01 september, 13.09 uur

Officiële opening dagbesteding "Aan de Vecht" in de Hoekstee

OMMEN - Op donderdag 17 september om 16.00 uur vindt de officiële opening van dagbesteding “Aan de Vecht” plaats op zorglocatie de Hoekstee.

Meer
3 van ongeveer 71


Alles afdrukken

In een nieuw venster


Uitnodiging: Officiële opening dagbesteding "Aan de Vecht"
De Hoekstee, onderdeel van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht, is een uniek en kleinschalige woonzorgcentrum gelegen in het gezellige Ommen. Vanaf mei 2013 is de locatie volledig onder handen genomen. Vorig jaar is de eerste fase van de verbouwing opgeleverd en werd er gestart met de tweede fase. Deze fase stond geheel in het teken van de creatie van een voorziening voor de dagbesteding, die zich sinds kort weer heeft gevestigd in de Hoekstee.Dagbesteding “Aan de Vecht”

Op de nieuwe dagbestedingslocatie kunnen cliënten met een indicatie voor dagbesteding vier dagen per week terecht. De verbouwing speelt op een positieve wijze in op de veranderingen in de zorg. “Een voorziening als deze draagt eraan bij dat mensen langer thuis kunnen wonen. Doordeweeks kunnen zij deelnemen aan activiteiten buiten huis, waardoor de druk op familieleden wordt verlaagd” aldus Wilma Woker, teammanager van de Hoekstee. Daarnaast biedt de nieuwe dagbestedingsruimte een prettige schakel tussen dagbesteding en de zorg binnen de Hoekstee.Officiële opening

Graag nodigen wij u uit voor de officiële opening van dagbesteding “Aan de Vecht” op donderdag 17 september van 16.00 – 18.00 uur. Tijdens deze opening zal bestuurder Jan Eefsting de nieuwe dagbestedingsruimte openen en proosten wij op de officiële start van dagbesteding “Aan de Vecht”.