Algemene informatie

24 september, 15.09 uur

Night of the Plons

DALFSEN - In de haven van Dalfsen barst zaterdag 27 september weer het muzikale feest Night of the Plons los. Op deze prachtige locatie zullen het fanfareorkest van Muziekvereniging Excelsior en het Popkoor Young Spirit en diverse lokale popartiesten pop en rock uitvoeren.

Een leuk en gevarieerd programma met nummers als Just give me a reason tot Eloise, een oude bekende uit de top 2000. Leuke meezingnummers en nog veel meer. Uiteraard hoopt de organisatie op droog weer maar geeft aan dat een paraplu of dikke jas meenemen geen kwaad kan. De Night of the Plons is aansluitend aan het open huis van de Trefkoele+. De Marching Percussion Band ook van Excelsior zal om 19.00 uur de bezoekers van de Trefkoele+ begeleiden naar de haven. Daar start om 20.00 uur het gratis spektakel.

Diverse bedrijven verlenen hun hulp en materiaal om het evenement opnieuw gestalte te laten krijgen. Ook de plaatselijke ondernemers hebben in totaal 50 prijzen ter beschikking gesteld voor de verloting. Deze zal opnieuw met badeendjes vanuit een kraan worden uitgevoerd. Wethouder van Leeuwen zal de winnende nummers uit de Vecht vissen. De laatste loten zijn nog te bestellen via de website www.excelsiordalfsen.nl.