Algemene informatie

11 januari, 10.01 uur

Nieuw voorjaarsaanbod culturele kindercursussen online

HARDENBERG - In samenwerking met meer dan twintig (lokale) kunstdocenten biedt Cultuurkoepel Vechtdal nieuwe cursussen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in de gemeente Hardenberg aan.
Tot 1 februari kan er online ingeschreven worden op www.hardenbergkids.nl. Van ‘Handlettering’ in Slagharen tot ‘Jeugdyoga’ in De Krim. Van ‘Breakdance’ in Hardenberg tot ‘Vloggen doe je zo’ in Balkbrug. Van ‘Kunstwerkjes van Klei en gips’ in Schuinesloot tot ‘Computerprogramma programmeren’ in Bergentheim. Er is voor ieder wat wils op het gebied van beeldend, toneel en dans, nieuwe media, literatuur, erfgoed en muziek. Ook dit seizoen zijn er een aantal nieuwe cursussen geprogrammeerd zoals ‘Graffiti Art’.
Met meer dan 75 korte kindercursussen is er voor kinderen genoeg keuze om te ontdekken wat ze het leukste vinden, en vaak maar voor € 1,- per les. Willen ze na afloop meer ontdekken, dan kan de (kunstvak)docent ze een vervolg bieden.
Kijk voor het complete aanbod, meer informatie en aanmelden op www.hardenbergkids.nl, kies ‘cultuur’. Sommige populaire cursussen zijn al snel vol, dus wacht niet te lang met aanmelden (vol=vol). De eerste lessen starten direct na de voorjaarsvakantie.