Algemene informatie

10 juli, 19.07 uur

Nieuw Toneelstuk Vorie-Vana Beerzerveld

BEERZERVELD - Het nieuwe toneelstuk wat Vorie-Vana op het repertoire heeft staan is geschreven door: Herman van der A. met de titel: “ Als de natuur zien gang giet……”
Als bijna alle gronden opgekocht zijn voor natuurgebieden, blijven er in het dorp drie boerderijen, een kerk en een leeg dorpscafė over. Er heerst stilte in wat eens een welvarend dorp was. Deze stilte wordt echter verstoord als er nieuwe bewoners komen die, zonder enige ervaring, het dorpshotel erven en proberen nieuw leven in te blazen. Zijn de boeren het hier wel mee eens? En wat moet die dame van natuurbeheer en die schaapherder op het dorp? Natuurlijk volgen er heel veel problemen en hoe die worden opgelost kunt u allemaal zien in dit prachtige blijspel. Met hopelijk een Happy end.

Schrijver: Herman van der A.

Regie: Chris Stuut

Acteurs: Annieta Knol, Hennie Ribberink, Jeanette Schukkert, Jennie Kamp, Dienie Altena, Astrid Stuut, Berend Jan Schuldink, René Kamp en Eric de Jong

Vanaf half november 2019 beginnen de eerste uitvoeringen van dit blijspel. Vrijdag 10 en zaterdag 11 januari 2020 speelt Vorie-Vana in De Voorveghter in Hardenberg en op Vrijdag 24 januari 2020 in Het Punt in Vroomshoop.

Kaarten zijn te resereveren bij De Voorveghter en bij Het Punt. Voor inlichtingen: E- Mail: cstuut23@hotmail.com