Algemene informatie

27 juni, 07.06 uur

Nieuw bedrijfsverzamelgebouw op de Rotbrink

OMMEN - Op bedrijventerrein de Rotbrink in Ommen, gelegen langs de Balkerweg, verrijst een gloednieuw bedrijfsverzamelgebouw. Het bedrijfsverzamelgebouw is uitstekend gelegen, dicht bij de N48 en vanaf de Balkerweg goed te zien.

Het pand wordt opgedeeld in 18 bedrijfsunits van 56 tm 133 vierkante meter. De units zijn ongeveer zeven meter hoog en krijgen allemaal een eigen entree en de kopunits worden tevens voorzien van een vaste verdieping, hierdoor kunnen kopers of huurders de oppervlakte veel effectiever gebruiken, zowel voor kantoor als opslag.

De prijzen beginnen bij 60.000 euro. De multifunctionele ruimtes zijn ideaal voor zelfstandige ondernemers, dan moet je onder andere denken aan aannemers, elektriciens, schilders of mensen die een werkplaats of extra opslag nodig hebben.

De units zijn deze week in de verkoop gegaan en in de eerste week zijn al diverse units verkocht. Vanwege dit succes zijn er al plannen voor uitbreiding. De bouw kan binnen drie maanden van start en zal zo’n vier maanden gaan duren.

De ontwikkelingen op bedrijvenpark de Rotbrink volgen elkaar vlot op. In de afgelopen jaren zijn er al veel mooie bedrijfspanden gerealiseerd. Mede vanwege de goede locatie langs de N48, de bedrijvigheid en de aangebrachte voorzieningen. Met de realisatie van dit bedrijfsverzamelgebouw is bedrijventerrein de Rotbrink opnieuw een aanwinst rijker!

Ondernemers met de ambitie om een bedrijfspand te kopen of huren kunnen contact opnemen met Albert Bril van Bouwmanmakelaars, 06-47071324, op dit moment is er nog, zij het beperkt, aanbod aan bedrijfsruimte beschikbaar. Het bedrijfsverzamelgebouw zal onder de naam Ommen Business Center op de markt komen.