Algemene informatie

30 augustus, 17.08 uur

Netwerkbijeenkomst ArboPositief

HARDENBERG - Op Woensdag 9 september aanstaande zal ArboPositief, belangenorganisatie voor, door en met werkzoekenden in Nederland, weer een netwerkbijeenkomst houden in Hardenberg voor de regio.

Het doel van ArboPositief is dat werkzoekenden elkaar kunnen ondersteunen, ervaringen kunnen uitwisselen en praktische kennis kan worden gedeeld. Het nadrukkelijk versterken van de persoonlijke positie in de huidige complexe wereld is een belangrijk doel. Bijeenkomsten zijn altijd vast één maal per twee weken.

Deze bijeenkomst is bestemd voor de deelnemers, de werkzoekenden, die woonachtig zijn in de gemeente Hardenberg en de naaste regio. Gasten uit media, politiek, werkgevers en instanties zijn ook altijd van harte welkom ter kennismaking.

Op het programma staan deze keer: De draad weer oppakken na de corona lockdown periode, kennismaken met de nieuwe deelnemers, bijpraten met de oude en vele andere actuele en belangrijke zaken.

Nieuwe deelnemers kunnen zich aanmelden via info@arbopositief.nl of gewoon direct komen tijdens de bijeenkomst. Let op de corona regels in de Bibliotheek en ook breder in het LOC gebouw !
Inloop : 10.00 uur.
Duur : 10.15 – 12.00 uur.
Locatie : “Openbare Bibliotheek Hardenberg” LOC gebouw Parkweg 1a5 7772 XP Hardenberg. (Let op , locatie intern kan wijzigen door corona regelgeving !)

Kosten per kop “Arbopositieve” koffie/thee : 1,50 euro.