Algemene informatie

12 juni, 11.06 uur | Door Henk

N348 tussen Luttenberg en Lemelerveld van 14 tot en met 18 juni 2018 afgesloten

Dalfsen - Van donderdag 14 juni 20.00 uur tot en met maandag 18 juni 06.00 uur is de N348 tussen de kruising richting Luttenberg en de afslag Lemelerveld centrum in beide richtingen afgesloten voor verkeer. Tijdens dit afsluiting plaatsen wordt een tijdelijke voetgangersbrug over de N348 bij restaurant De Lantaren geplaatst en wordt het dek voor de nieuwe tunnel bij de Oude Twentseweg gebouwd. Bij de kruising Lemelerveld- Zuid wordt nieuw asfalt aan en maken we extra rijstroken.

Hinder en omleidingen
Door de afsluiting ontstaat wel de nodige verkeershinder. Doorgaand verkeer van Raalte naar Ommen en vice versa is dan niet mogelijk. Lemelerveld is bereikbaar vanuit de richting Ommen en de aansluitingen op de N348 bij Luttenberg en Lemelerveld zijn gedurende de afsluiting beschikbaar. Het verkeer wordt omgeleid via diverse omleidingsroutes. Deze routes vindt u op de website van de provincie Overijssel: www.overijssel.nl/n348 Houd u rekening met extra reistijd.

Waarom verbetert de provincie de N348?
De provinciale weg N348 tussen Raalte en Ommen is een weg waarop nog te veel ongelukken gebeuren. Samen met de gemeenten Dalfsen, Ommen en Raalte werkt de provincie Overijssel aan de verbetering van de verkeersveiligheid voor fietsers en automobilisten.

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie op www.overijssel.nl/n348 of volg het project op Facebook: www.facebook.com\n348raalteommen