Algemene informatie

09 januari, 13.01 uur

Multimate Sukerbiet Trailrun

DALMSHOLTE - Op zoek naar meer beleving in plaats van massale evenementen over asfalt te lopen met continu de focus op snellere tijden. Loop dan mee met de Multimate Sukerbiet Trailrun en ervaar de natuur op de Lemelerberg. Op zondag 10 februari organiseert Team Sukerbiet voor de zesde keer de trailrun onder de naam Multimate Sukerbiet Trailrun met dit jaar wederom twee afstanden: 11 Km en 25 Km.

Beide routes zijn uitgezet in /e/en van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Met de Lemelerberg en Archemerberg, die 78 meter boven het Sallandse landschap uitsteekt, biedt dit een uniek parcours met sportieve hoogteverschillen en mooie vergezichten. De 25 Km heeft 350 hoogtemeters en de 11 Km afstand 155 hoogtemeters! Beide afstanden gaan slechts één km over verharde wegen.

Voor de meeste deelnemers van deze trailrun is tijd en klassering van ondergeschikt belang. Het is juist de belevenis, het lopen in deze prachtige natuur zonder enige druk van buitenaf. Als dit aanspreekt, schrijf dan in voor deze prachtige trailrun. De ultieme sportieve uitdaging gekoppeld aan het ondersteunen van goede doelen.

Team Sukerbiet heeft tot doel om door middel van sportieve activiteiten geld in te zamelen voor goede doelen. De opbrengst van 2019 komt volledig ten goede aan Alpe d’HuZes/KWF-fonds. Als tegenprestatie voor het gebruik van het natuurgebied adopteert Team Sukerbiet enkele schapen van Landschap Overijssel en levert daarmee een bijdrage voor de instandhouding van de schaapskudde.

Starttijd 11 Km en 25 Km: 12.30 uur bij Streekrestaurant De Vechtdalkok, Dalmsholterdijk 6a, Dalmsholte. Voorinschrijven: kan op www.mijninschrijving.nl tot 9 februari 2019 (22:00u), of tot dat het maximale aantal deelnemers van 350 is bereikt.