Algemene informatie

15 april, 09.04 uur

Lemelerveld speelt teleurstellend gelijk

LEMELERVELD - Lemelerveld heeft slechts één punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen FC Assen. De ruststand van 0-1 hield geen stand. FC Assen scoorde de 1-1 en kreeg daarvoor ook een punt bijgeschreven. Door winst van koploper Dalfsen is een gaatje ontstaan van vier punten met nummer twee Lemelerveld.

Al vroeg in de wedstrijd werd een goede aanval opgezet, maar was de schietkans niet zuiver genoeg. Daarna, na een goede voorzet van Job Heerink, had Jordy Lugtenberg de bal voor het inschieten maar lag de keeper van FC Assen in de weg. Hij verwerkte het schot tot corner. FC Assen kwam pas na ruim een half uur spelen tot een serieuze kans. Een vrije trap wordt echter naast geschoten. Vlak voor rust rond Stijn Kogelman beheerst een aanval af; hij schiet Lemelerveld naar een verdiende 0-1, dit was tevens de ruststand.

De tweede helft verloopt voor Lemelerveld niet voorspoedig. Het spel werd er niet beter op en FC Assen profiteert door de 1-1 binnen te schieten. Stijn Kogelman wordt gevloerd in het zestien meter gebied en een penalty wordt toegekend. Job Heerink ontfermt zich over de bal op de stip. Zijn schot spat uiteen op de lat en FC Assen kan de bal wegwerken. Vlak voor tijd wordt een Lemelervelds doelpunt nog afgekeurd, omdat een speler buitenspel staat. De 1-1 bleef ook na 90 minuten spelen op het scorebord staan.

In bezoekersaantallen won Lemelerveld ruimschoots van FC Assen, maar helaas konden de Lemelerveldse voetballers maar één punt bijschrijven. De KNVB heeft de wedstrijd Lemelerveld tegen Valthermond opnieuw ingedeeld. tweede Paasdag,l maandag 22 april, wordt om 14:00 uur afgetrapt op Sportpark Heidepark.