Algemene informatie

19 mei, 20.05 uur

Lemelerveld heeft geen kind aan Beilen

LEMELERVELD - Lemelerveld heeft vanmiddag betrekkelijk eenvoudig gewonnen van Beilen. De bezoekers konden geen vuist maken en werden met een 4-0 nederlaag naar huis gestuurd.

De thuisploeg begon voortvarend aan het duel. Na drie minuten spelen lag de bal voor het eerst in het vijandelijke doel. Jordy Lugtenberg nam de eerste treffer voor zijn rekening. Het publiek hoefde niet lang te wachten op de tweede treffer. In de 5e minuut kreeg Stijn Kogelman de bal in de voeten gespeeld door een Beilen-speler. Hij snelde door de defensie van de bezoekers en verschalkte vervolgens ook de doelman, 2-0. Lemelerveld kreeg vervolgens nog een aantal grote mogelijkheden, maar slaagde er voor rust niet in om de score verder uit te bouwen.

Net als in het eerste bedrijf schoot Lemelerveld ook in de tweede helft uit de startblokken. In de 48e minuut schoot Matthias Reimink de 3-0 op het scorebord. De wedstrijd was toen al lang en breed gespeeld. Beilen kreeg een aantal kleine kansjes, maar slaagde er niet in echt gevaarlijk te worden. Lemelerveld verscheen daarentegen geregeld voor het doel van de tegenstander. In de 67e minuut tekende Wesley Vlierman voor de 4-0. Hij werd de diepte in gestuurd, snelde zijn tegenstander voorbij en schoot de bal in de verre hoek. De thuisploeg probeerde de score vervolgens nog verder uit te bouwen en kreeg ook nog een aantal grote mogelijkheden. Desondanks bleef de teller steken op vier doelpunten.

Doordat Dalfsen vandaag won van Erica, is de kampioen in de 2e klasse L bekend. Uiteraard feliciteren wij onze buren met deze knappe prestatie. Lemelerveld is al enige tijd verzekerd van de tweede plek en kan zich nu dus gaan richten op de nacompetitie. Volgende week wordt de laatste speelronde van de reguliere competitie afgewerkt. Lemelerveld gaat dan op bezoek bij Zuidwolde. Aftrap op sportpark Woltingeslag is 14.00 uur.