Algemene informatie

27 mei, 14.05 uur

Kulturhus zoekt "Hedendaagse kunst"

NIEUWLEUSEN - Het Kulturhus De Spil in Nieuwleusen organiseert van 3 augustus tot 1 november 2019 de tentoonstelling Hedendaagse Kunst, Gemeente Dalfsen en omstreken.

Het Kulturhus nodigt professionele kunstenaars uit de gemeente Dalfsen en omstreken uit zich aan te melden voor deze tentoonstelling. De uitnodiging voor deelname betreft professionele Kunstenaars die zich als zodanig presenteren met hun kunstwerken in bijvoorbeeld: Galeries, musea, cultuurhuizen beurzen, privé exposities, via websites en waarvan werk is opgenomen in diverse collecties. Kunstenaars die bovendien een kunstopleiding hebben of zodanig autodidact zijn dat hun werk professioneel is te noemen.

De inschrijvingen zullen door een klein comité van deskundige mensen worden beoordeeld. Thema van de tentoonstelling is: “Hedendaagse kunst Gemeente Dalfsen” Tentoonstellingsdata: 3 augustus tot 1 november 2019

Aanmelden en/of inschrijven kan tot uiterlijk 1 juli 2019 via een e-mail met personalia, CV en foto’s van het werk aan m.timmerman1950@telfort.nl

Aan deze tentoonstelling zijn geen kosten verbonden en verkoop is toegestaan zonder commissie.  Het Kulturhus De Spil verzorgt de tentoonstelling faciliteiten en PR activiteiten.