Algemene informatie

16 juni, 13.06 uur

Koffieochtend voor partners van mensen met dementie start weer

DALFSEN - Heeft uw partner dementie? Dan is de coronatijd een eigenaardige tijd geweest. Veel partners hebben meer zorg moeten leveren of konden juist hun (opgenomen) geliefde niet bezoeken in het verpleeghuis. Het kan veel steun geven om ervaringen en gevoelens over de afgelopen maanden uit te wisselen met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Mensen die net als u een partner met dementie hebben. Vaak begrijpen mensen die in hetzelfde schuitje zitten elkaar met een half woord. Ze weten tenslotte precies waarmee u te maken hebt.

Het mantelzorgteam van Saam Welzijn start vanaf dinsdagochtend 7 juli weer met de koffieochtenden voor partners van mensen met dementie. Lijkt het u prettig om onder het genot van een kopje koffie of thee ervaringen uit te wisselen met andere partners? Dan bent u van harte uitgenodigd. Om 10.00 uur staat de koffie klaar in het jongerencentrum van de Trefkoele+ (ingang bij de parkeerplaats) in Dalfsen.

Aanmelden is noodzakelijk, zodat we weten wie we kunnen verwachten en we de ruimte goed kunnen inrichten. Uiteraard worden de coronarichtlijnen opgesteld door het RIVM zorgvuldig opgevolgd.

Als u meer wilt weten of als u zich wilt opgeven voor deze koffieochtend dan kunt u bellen of mailen met Ilja Bomers (mantelzorgteam Saam Welzijn) 06-19218070 / i.bomers@saamwelzijn.nl