Algemene informatie

03 juni, 07.06 uur

Kindermiddag ‘Knutselen met afval’ bij De Koppel

HARDENBERG - Op woensdag 12 juni organiseert De Koppel een kindermiddag, waarbij het om afval en creativiteit draait. Kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom. Uiteraard kunnen ook jongere (met begeleiding) of oudere kinderen die dit leuk vinden, komen.

Bij De Koppel is op dit moment de expositie ‘De Zwerfafval Experience’ te bezoeken. Hierin worden jong en oud met de neus op allerlei feitjes gedrukt. Want koop je iedere keer een flesje drinken voor als je onderweg bent of naar school gaat? Of vul je je beker? Deze middag laten we zien wat voor een leuke dingen je van afval kunt maken en in het bijzonder van een sappak.

Na wat wist-je-datjes gaan de kinderen een sappak beschilderen, beplakken met knoopjes, dopjes, veertjes en lollystokjes. Het mag een voorstelling worden naar keuze. Er worden materialen gebruikt, die al bij De Koppel aanwezig zijn. Aan het eind van de middag gaan de kinderen naar huis met een leuke versiering voor op hun kamer in de vensterbank.

De middag begint om 14.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. Voor informatie en opgave tel. 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur.