Algemene informatie

02 mei, 14.05 uur

Kerkdienst Sien voor mensen met een beperking

VECHTDAL - Zondag 19 mei 2019 is er om 15.00 uur in de Gereformeerde Kerk, Ommerweg 27 te Den Ham een kerkdienst voor mensen met een beperking, welke wordt georganiseerd door Sien – Regio Ommen. Voorganger in deze dienst is. Ds. H. de Haan uit Den Ham. Het thema van deze dienst is: ‘Geen zorgen voor morgen.’ Muzikale medewerking wordt verleend door Bram & Janine Lemans uit Vriezenveen.

Sien komt op voor belangen van mensen met een verstandelijke beperking en hun directe omgeving en zet zich in voor een samenleving waar mensen met een verstandelijke beperking kunnen meedoen, net als ieder ander. Steeds meer mensen uit de regio Hellendoorn/Nijverdal, Twenterand, Ommen/Dalfsen, Dedemsvaart, Hardenberg/Gramsbergen bezoeken deze speciale kerkdiensten van SIEN.

Er zijn weer voldoende muziekinstrumenten aanwezig om zelf muziek te maken en we zingen weer bekende liederen. Deze dienst is voor iedereen, allemaal van harte welkom. Na de dienst is er gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie, thee en fris.

Meer informatie over het werk van Sien op www.sien.nl