Algemene informatie

15 september, 15.09 uur

Ken jezelf met het enneagram

RAALTE - Maandag 5 oktober om 10.30 uur is er in de Bibliotheek Raalte weer een Walk&Talk, voor iedereen die (ander) werk zoekt.

Deze maand komt personal coach Zwanet Schutte een workshop Enneagram verzorgen. Aan de hand van het enneagram leer je jezelf beter kennen.

ZwanetSchutte verzorgt een interactieve lezing waarin ze je kennis laat maken met het Enneagram. Dit is een persoonlijkheidsmodel, waarin we ons allemaal kunnen herkennen. Het Enneagram laat zien waar onze kracht, kwaliteiten, talenten en valkuilen liggen.

Het is een zeer krachtig instrument om de weg naar groei en ontwikkeling te wijzen. Negen manieren van waarnemen, ervaren en reageren.

Nieuwsgierig naar je eigen type? Kom dan proeven van het Enneagram tijdens deze editie van Walk & Talk. De lezing is laagdrempelig, informeel en voor iedereen toegankelijk, ook als je nog nooit van het Enneagram hebt gehoord.

Praktische informatie
Walk&Talk is dé prettige ontmoetingsplek voor werkzoekenden. Een gratis maandelijkse powerboost voor iedereen die (ander) werk zoekt. Je krijgt er elke maand actuele informatie over solliciteren én tips en ervaringen van anderen. Elke eerste maandag van de maand om 10.30 uur in de Bibliotheek Raalte. Het is positief, gratis en voor iedereen die (ander) werk zoekt. 
Vanwege de corona, geldt een maximum aantal deelnemers. Aanmelden is daarom vereist, dat kan op www.bibliotheeksalland.nl/walk