Algemene informatie

12 februari, 09.02 uur | Door Evert-Jan

Jubileumjaar voor Toneelvereniging Vilsteren

VILSTEREN – De Toneelvereniging Tot Nut en Vermaak uit Vilsteren bestaat in 2018 80 jaar. In dit jubileumjaar wordt de klucht ‘Tante Bella’s Beautysalon’ op de planken gebracht. Dit stuk is geschreven door Henk Roede. 

Tante Bella, de tante van Berend en Albert is overleden. Berend en Alberd hebben hier niet zo erg om gerouwd, want de band met haar was niet heel sterk. Eigenlijk zijn ze stiekem wel een beetje blij, want ze hebben nu immers een erfenis: een ietwat verpauperde beautysalon. Berend is er van overtuigd dat de beautysalon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor een goed bedrag te verkopen is. Maar is dat wel zo’n goed plan? Tot de verkoop moet de beautysalon immers wel gewoon doordraaien en dan is er wel personeel nodig. En heel gemakkelijk klantenbestand had Bella niet. En trouwens: zijn de beide heren wel de enige erfgenamen? Problemen genoeg dus die de meest absurde situaties veroorzaken in deze geweldige klucht met een waterval aan grappen geproduceerd door fantastische typetjes.

Net als de voorgaande 79 jaren zullen het weer avonden worden waar veel gelachen kan worden. De voorstellingen zijn op vrijdagavond 23 februari, zondagavond 25 februari en zaterdagavond 3 maart. Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur in het Parochiehuis te Vilsteren.