Algemene informatie

31 augustus, 22.08 uur

Hulp nodig bij het schrijven van een verhaal, blog of column?

NIEUWLEUSEN - Bibliotheek Nieuwleusen organiseert in samenwerking met Boekwriter4all een vijfdelige schrijfworkshop in De Spil te Nieuwleusen.

Heb je ideeën voor een verhaal, fictie of non – fictie, maar weet je niet hoe te beginnen of hoe je ermee verder moet gaan? Of wil je juist leren blogs en columns te schrijven? Volg de schrijfworkshops onder leiding van Janko Ekkel en leer de basiskennis van het schrijven.
Janko Ekkel is auteur, uitgever en schrijfcoach. Hij heeft een opleiding gevolgd aan de Schrijversacademie en is lid van het Schrijverscollectief Hardenberg. Regelmatig leest hij zelf geschreven verhalen voor bij Omroep NOOS te Hardenberg.

Veel mensen dromen van een eigen boek. Dat begint bij schrijven. Schrijven is het creëren van nieuw leven, een nieuw verhaal via een stroom van woorden. Door het aanbieden van schrijfworkshops krijgt elke schrijver de kans om via van de juiste tools een verhaal goed neer te zetten en zijn of haar droom uit te laten komen: een eigen boek. Neem de eerste stap en kom naar de introductieavond op maandag 2 september in Kulturhus de Spil in Nieuwleusen. Tijd: 19.30 – 21.45 uur Kosten: € 20,- p.p. (incl. koffie/thee/water)

De workshops zijn op de maandagavond: 16 september, 30 september, 14 oktober, 28 oktober en 11 november Waar: De Spil Nieuwleusen Tijd: 19.30 – 21.45 uur Kosten: € 125,- p.p. (incl. koffie/thee/water)

Aanmelden kan via e-mail of telefonisch: Janko Ekkel Uitgever – Auteur – Schrijfcoach - 06 222 00 453 - info@bw4all.