Algemene informatie

10 september, 18.09 uur

Het Palet opent schooljaar met knallend zomerfeest

OMMEN - Openbare Basisschool Het Palet trapte vrijdag 5 september het schooljaar af met een knallend zomerfeest. Zo'n tweehonderd ouders en kinderen waren aanwezig. Springkussens, ballonnenclown, spelletjes en schminken voor de jongste groepen. De oudste groepen mochten een oude auto met graffiti bespuiten, binnen een kwartier was de originele kleur niet meer te zien. Verder waren er suikerspinnen, pannenkoeken, pizza's, ijsjes en voor de ouders een barbecue.

De activiteitencommissie van Het Palet organiseert meerdere keren per jaar, samen met leerkrachten en enthousiaste ouders, allerlei activiteiten. Het doel is om elkaar beter te leren kennen. Directeur Ton Hendriks: "We hebben op deze school hele actieve ouders die er voor zorgen dat kinderen, ouders en teamleden gekend worden. Dit soort activiteiten is belangrijk omdat je op een andere manier met elkaar in gesprek komt. Zo leer eje lkaar kennen en spreek je elkaar op en om school ook makkelijker aan. De ouderbetrokkenheid op deze school is erg hoog en dat is goed voor de kinderen."

Het zomerfeest werd mogelijk gemaakt door diverse ondernemers uit Ommen en omgeving, via deze weg bedanken zij hen voor hun ondersteuning.