Algemene informatie

02 september, 12.09 uur

Herfstaanbod Cultuurkoepel Vechtdal in 16 dorpen en wijken

HARDENBERG - In samenwerking met vijfentwintig (lokale) kunstdocenten biedt Cultuurkoepel Vechtdal nieuwe cursussen voor kinderen van 1 t/m 12 jaar in de gemeente Hardenberg aan. Tot 28 september kan er online ingeschreven worden op www.hardenbergkids.nl.

Na de herfstvakantie starten in de verschillende wijken en dorpen van de gemeente Hardenberg nieuwe korte culturele cursussen. Van ‘Toneel spelen’ in Slagharen tot ‘Muziek op Schoot’ in Bergentheim. Van ‘Haak je eigen dromenvanger’ in Hardenberg Heemse tot ‘IJzersmeden’ in Dedemsvaart. Met meer dan 85 korte kindercursussen op het gebied van beeldende kunst, toneel, dans, nieuwe media, muziek, erfgoed en literatuur, kunnen kinderen ontdekken wat ze het leukste vinden om te doen.

Op alle basisscholen zijn folders met dit herfstaanbod uitgedeeld. Mocht u de flyer niet ontvangen hebben dan kunt u deze ophalen bij de bibliotheekvestigingen. Kinderen kunnen deelnemen voor ca. een euro per les. Is de cursus te kort, willen de kinderen na afloop meer ontdekken? In overleg met de vakdocent is het mogelijk om een vervolgcursus te volgen.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.hardenbergkids.nl, kies ‘Cultuur’. Sommige populaire cursussen zijn snel vol, dus wacht niet te lang met aanmelden (vol=vol). De eerste lessen starten direct na de hersftvakantie.