Algemene informatie

25 november, 06.11 uur

Geslaag volleybaltoernooi

VINKENBUURT - Het bestuur van de Vereniging Plaatselijk Belang Vinkenbuurt kan ook dit jaar terugkijken op een sportief en geslaagd volleybaltoernooi, dat dit jaar voor de 15e keer werd gehouden

Zaterdag 22 november streden 12 teams uit de Vinkenbuurt tegen elkaar. Het evenement vond plaats in sporthal In Nieuwleusen. De spelers werden aangemoedigd door veel familie en tal van buurtgenoten op de tribune. De teams begonnen rond 20.10 uur met de eerste wedstrijden en na een spannende strijd in de eigen poules en vervolgens de kruis en de finale. Rond 23.15 uur was de sporthal weer leeg en was het tijd voor de prijsuitreiking in de kantine.

De eerste prijs kon in ontvangst genomen worden door het Petter team. De tweede plaats was voor het team Pasvinken, de derde plaats was voor het team De Kremers, en de vierde plaats was voor het A-Team.
De overige acht teams werden net als de winnende teams bedankt voor hun deelname en sportieve spel, ook de scheidsrechters werden bedankt voor hun goede leiding deze avond.
De organisatie hoopt de deelnemende teams in november 2015 weer te kunnen begroeten.