Algemene informatie

06 januari, 09.01 uur

Ga mee met het Vechttoneel op de grote vaart

Dit voorjaar zoekt het Vechttoneel het wel heel ver. Na 30 jaar op het vaste land gespeeld te hebben, gaan ze nu de grote vaart op. En u kunt dit meebeleven tijdens één van de drie prachtige voorstellingen. De spelers halen dit jaar letterlijk alles uit de kast om de bezoekers een mooie avond te bezorgen. Ze worden mee genomen op het omgebouwde cruiseschip 'De Bloody Mary'.

In de voorstelling neemt de kapitein samen met zijn bemanning iedereen mee op reis naar Napels, samen met een kunstschilder, schrijfster, een verliefd stelletje en een zakenman met jonge bloem. Het wordt een reis met veel spanning, avontuur en onverwachte wendingen. Kortom; alle ingredienten voor een fantastische avond uit.

Ieereen is welkom op zaterdag 26 januari in het Trefpunt te Balkbrug, zaterdag 2 februari in de Wiekelaar te Oudleusen en zaterdag 9 februari in het Hervormd Centrum te Ommen. De avonden beginnen om 20.00 uur.
Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar, maar uiteraard is het ook mogelijk te reserveren. Dit kan via: vechttoneel@gmail.com of telefonisch bij Erna Roddenhof-Verhaar op 0523-658169