Algemene informatie

14 maart, 17.03 uur

Elektrische bakfiets voor ‘Joris Bezorgt’

foto's: Evert Jan Pasman

DALFSEN -  ‘Joris Bezorgt’ heeft een nieuwe elektrische, maar toch authentieke, bakfiets. De bakfiets werd donderdagmiddag overhandigd door wethouder Jan Uitslag aan Joris Niens en Jöel die er dagelijks mee door het dorp zullen fietsen. Daarmee kan nu met minder lichamelijke inspanning in een grotere regio groente en fruit, brood en Vechtdal bier worden bezorgd.

Stichting Joris Bezorgt wordt volledig gerund door vrijwilligers en heeft geen winstoogmerk. Met dank aan ondersteuning van de Gemeente Dalfsen, de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij en de Wilhelmus Frijling Stichting was het mogelijk om deze nieuwe elektrische bakfiets te kopen. Sinds de oprichting van Stichting Joris Bezorgt kan men Joris en Joël elke week in Dalfsen zien fietsen op de ouderwetse bakfiets. Zij bezorgen kratten met eerlijke verse groente en fruit van Kwekerij Eef Stel en tassen met brood van Bakkerij Van der Most.

Ideaal voor iedereen in Dalfsen die wil genieten van eerlijke groente en fruit en vers brood maar zelf te weinig tijd heeft om dit op te halen. De bezorgservice van Joris Bezorgt brengt het elke week bij de mensen thuis. Wanneer de klant een week wil overslaan of op vakantie gaat, dan kan de bezorging stopgezet worden. Het aanpassen van de bestelling is ook mogelijk, dus hoewel het een abonnement is toch ook heel flexibel. Door de aanschaf van de elektrische bakfiets kan Joris Bezorgt nu ook lokaal gebrouwen bier naar de zakelijke klanten van de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij brengen.

Ook gratis bovenstaande producten thuis of op de zaak geleverd krijgen? Neem dan contact op met Stichting Joris Bezorgt via jorisbezorgt@gmail.com of kijk op de website www.jorisbezorgt.nl